undefined

Optimale farmaceutische, proces- en ruimteluchttechnologie

 

Met onze producten en diensten lossen we uitdagende taken op in de airconditioning-, cleanroom- en farmaceutische technologie. We bieden maximaal klantvoordeel door technologische expertise en een uitgebreid systeemassortiment en zijn een mondiale partner voor de farmaceutische industrie.
Hier vindt u het gepaste product voor uw toepassingen!

undefined

Wij leveren airconditioning- en ventilatiesystemen voor diverse toepassingen, zoals datacenters, laboratoria, cleanrooms en medische faciliteiten.

Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit, energie-efficiëntie en technologische innovatie. 

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, waaronder temperatuur, vochtigheid en luchtzuiverheid.

Tevens bieden wij een compleet dienstenpakket, van persoonlijk advies en planning tot deskundige implementatie en betrouwbare ondersteuning. Ons team van specialisten werkt nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te creëren die voldoen aan unieke behoeften en omgevingen.
 

undefined

Weiss CoolW@ll®

Vindur® CoolW@ll Cool Wall-systeem voor datacenters

CoolW@ll® is een baanbrekende innovatie op het gebied van IT-airconditioning.

Het hoofdidee hier is zowel eenvoudig als ingenieus:

dankzij het gebruik van warmtewisselaarmodules met grote oppervlakken en het daardoor stromende water, wordt de scheidingsmuur tussen de voedingsinfrastructuur en de IT-ruimte gebruikt voor airconditioning. Dit helpt ruimte te besparen in datacenters en maakt recirculatiekoelers ook overbodig.

De voordelen van CoolW@ll® op een rij:

  • Het meest efficiënte airconditioningsysteem in zijn klasse:
  • Verlaag uw energiekosten tot 50%;
  • Verlaag uw operationele kosten tot 70%;
  • Hoogst bruikbare koelcapaciteit gecombineerd met weinig ruimte;
  • Schaalbaar en flexibel in gebruik, meer bepaald kan dit worden gebruikt als oplossing voor koude of warme gangpaden, met of zonder verhoogde vloer.

 


Op maat gemaakte Walk-In en Drive-In systemen

Uitgebreide ervaring in kamerbouw sinds 1978

Met meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van isolatiecellen en testkamers, kunnen wij maatwerkoplossingen in elke vorm en afmeting vervaardigen die perfect zijn aangepast aan uw behoeften en omstandigheden ter plaatse.

Al onze grote drive-in klimaatkamers maken gebruik van ontvochtigde buitenlucht (DP < -40°C). Ontworpen om aan individuele eisen te voldoen, kan vrijwel elke technisch haalbare taak worden uitgevoerd dankzij het installeren van de juiste kamer.

 


Efficiënte plantengroeikamers

Fitotron® klimaatkamers en plantengroeikamers zorgen voor stabiele, reproduceerbare klimaatomstandigheden.

Ze maken nauwkeurige klimaatregeling en verlichting mogelijk en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van nauwkeurigheid en uniformiteit.

Wij ontwikkelen klimaatkameroplossingen op maat in verschillende afmetingen die optimaal zijn afgestemd op uw teeltwensen.

 


Bent u op zoek naar gedetailleerde productinformatie?


Alle producten, technische gegevens en configurators vindt u op onze Global Website.